• EEN GREENSCREEN PHOTOBOOTH VOOR JE BEDRIJFSFEEST

    15 jan 2016 / in: Blog

greenscreen hotobooth moulin rouge

Durf je aan ons te vragen waar wij blij van worden? Nou, toe maar! Ik zal het je vertellen. Wij worden blij van foto’s die je je nog lang, het liefst héél lang zult herinneren. Foto’s die je prikbord sieren, die ingelijst worden, die je elke keer dat je ze ziet weer een glimlach bezorgen!

Op dit bedrijfsfeest hebben honderden mensen zo’n uniek, herinneringswaardig aandenken meegekregen!

Onze greenscreen photobooth is ALTIJD een GIGANTISCH succes!

Misschien klinkt het wat verwaand, maar het is gewoon een feit. Overal waar we onze greenscreen photobooth neerzetten wordt het gewoon een succes. De gasten hebben lol en maken er met elkaar iets onvergetelijks van, niet alleen voor hunzelf, maar ook voor ons. Keer op keer genieten we van de greenscreen foto’s die uit de direct-klaar printers rollen.

Thema’s voor de greenscreen photobooth maken we op maat

Ieder feest is weer anders. Dit bedrijfsfeest was in Moulin Rouge thema met veel burlesque, veren en neon! Maar andere feesten zijn in Mardi Gras thema, of een lekker traditioneel Hollands thema met molentjes en schaapjes… Halloween, Valentijn of Kerst … met onze greenscreen fotoboothkan het allemaal!

We hebben onze eigen vormgever en die tovert met foto’s zodat de achtergronden van de greenscreen photobooth écht supermooi aansluiten bij je feestje!