Fotohoesjes op maat

Nog meer branding en reclame voor je bedrijf of merk! Zo geef je de foto’s geheel in eigen stijl mee.

Foto’s deel je het liefst uit in een mapje. Aan de ene kant beschermt zo’n mapje de mooie foto’s, maar aan de andere kant is het een interessant reclamemiddel. Het design van de hoesjes maken we op maat voor je. Als je een eigen designer tot je beschikking hebt, dan krijg je van ons de ontwerptemplates voor Adobe Indesign.

Gebruik de fotohoesjes om een speciale actie aan te kondigen met de selfies, dus bijvoorbeeld een like & share actie op social media. Ook kun je het gebruiken als handige introductie over je bedrijf en krijgt die folder waarde doordat ze hun foto erin kunnen bewaren.

We hebben verschillende maten fotomapjes voor 5 x 15 cm fotostrips, of prints op 10 x 15 cm of 13 x 18 cm !

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid mapjes, het papier dat we gebruiken om op te drukken én de maat die nodig is. Bij je offerte voor een Doe het SelfieBox nemen we gewoon een prijsstaffeltje voor je op.

Foto envelopjes op maat voor PromicFoto envelopjes op maat voor Zutphen Promotie

Photobooth huren? Doe het SelfieBox!

Er stond een rij voor de photobooth!

Mede dankzij de photobooth is het verjaardagsfeest een top feest geworden! Prettige communicatie bij het reserveren via de telefoon en bij de opmaak van de foto-strip via de mail. Goede uitleg na de opbouw, alles was duidelijk. Er stond een rij om op de foto te mogen! Nogmaals bedankt!

waardering:

10

Photobooth huren? Doe het SelfieBox!

Gemiddelde waardering:

lees alle waarderingen 10