Wil je naast de foto’s uit het fotohokje ook nog een impressie van je feest? Upgrade onze gastheer/vrouw dan naar een Party Fotograaf. Wij zorgen voor het fotohokje én maken tussendoor foto’s van je feest. Dit kan natuurlijk alleen als je een fotohokje met gastheer/vrouw boekt.

De Party Fotograaf maakt gedurende de avond ook foto’s op je event. Van de dansvloer, de bar, misschien wel de opening van je feest, een proost, officieel moment, cadeau-moment, wat portretjes en meer. Zo heb je een fotohokje én een mini-reportage van je feest/event.

De gemaakte foto’s leveren we je als download link aan, dat wil dus zeggen dat je een mailtje krijgt met een link erin. Door die link te klikken downloaden direct de gemaakte foto. De foto’s van de reportage leveren we je natuurlijk in hoge resolutie!

Boek je een Party Fotograaf, dan krijg je dus een échte fotograaf! Dus niet een willekeurige gastheer/vrouw die een paar plaatjes schiet, maar echt iemand die fotograaf is. Je wilt tenslotte wel goede foto’s.

Meerprijs voor een event van 4 uur : € 150 incl. BTW

Photobooth huren? Doe het SelfieBox!

Er stond een rij voor de photobooth!

Mede dankzij de photobooth is het verjaardagsfeest een top feest geworden! Prettige communicatie bij het reserveren via de telefoon en bij de opmaak van de foto-strip via de mail. Goede uitleg na de opbouw, alles was duidelijk. Er stond een rij om op de foto te mogen! Nogmaals bedankt!

waardering:

10

Photobooth huren? Doe het SelfieBox!

Gemiddelde waardering:

lees alle waarderingen 10