• EEN FOTOHOKJE OP DE MIDDENSTIP VAN HET SPARTA STADION

    12 jun 2015 / in: Blog

Meiden voetbal fotohokje

Het is dinsdag 9 juni, zo rond lunchtijd als we gebeld worden of we nog een fotohokje beschikbaar hebben voor een evenement 2 dagen later in Rotterdam! Het is een doordeweekse avond, dus met wat puzzelen lukt dat nog.

Als we de details doornemen blijkt de feestlocatie de middenstip te zijn van het Sparta Stadion in Rotterdam! Tijdens de nacht van donderdag op vrijdag brengen 100 tienermeiden met elkaar de nacht door in tentjes op het veld. Het is deze nacht de wedstrijd van de oranje leeuwinnen tegen China tijdens het het WK vrouwenvoetbal in Canada.

Een photobooth in oranjesferen

We hebben maar 2 krappe dagen om alles te regelen én de KNVB wil ook graag alles in oranje sferen. De standaard fotogadgets zijn leuk, maar eigenlijk willen ze oranje snorren op stokjes, oranje lippen op stokjes én oranje kroontjes op stokjes.
Geen uitdaging is ons te gek, dus we gaan ervoor! In de foto’s bij dit artikel zie je dat dat aardig geslaagd is.

Fotohokje in de schijnwerpers

Ons fotohokje in Rotterdam stond op het veld tussen tentjes, voetbalclinics, een mega televisie scherm en cameraploegen, het was een superfeest. Buiten alles donker, schijnwerpers aan richting het veld wat een geweldige sfeer geeft dat.

Wil jij ook een fotohokje huren in Rotterdam? Een voetbaltoernooi? Ladies day? Oranje feest? WK feestje? De oranje versierde Doe het SelfieBox is een gegarandeerde hit!