Sanne

Gezellige én supervriendelijk gastvrouw

Sanne is een fijne, veelzijdige gastvrouw voor je event. Een helpende hand, een glimlach, volle gastenboeken, je mag het allemaal verwachten als je Sanne op je feest treft. Met haar achtergrond in de detailhandel weet zij uitstekend hoe je op gastvrije en klantvriendelijke manier omgaat met gasten van bijvoorbeeld je bruiloft. Maar, ze kent ook de zakelijke kant en weet, als je een bedrijfsmatige, commerciële fotoactivatie hebt hoe je een product ‘verkoopt’. Zo kan ze je uitstekend helpen met product promotie, merkactivatie of de promotie van je bedrijf op een beurs.

Lekker enthousiast én altijd vrolijk

Een bruiloft, 50ste verjaardag, festival, kerstfeest of schoolgala, Sanne draait haar hand er niet voor om. Ze helpt je gasten als de perfecte gastvrouw. Ze voelt zich overal thuis, midden in het bos, strandtent, feestlocatie, bij bedrijfsmatige events en op particuliere feesten.

Photobooth huren? Doe het SelfieBox!

Er stond een rij voor de photobooth!

Mede dankzij de photobooth is het verjaardagsfeest een top feest geworden! Prettige communicatie bij het reserveren via de telefoon en bij de opmaak van de foto-strip via de mail. Goede uitleg na de opbouw, alles was duidelijk. Er stond een rij om op de foto te mogen! Nogmaals bedankt!

waardering:

10

Photobooth huren? Doe het SelfieBox!

Gemiddelde waardering:

lees alle waarderingen 10