• Een origineel huwelijkscadeau!

    30 mrt 2017 / in: Blog

Huwelijks cadeau schilderij

Met onze fotohokjes komen we op heel veel bruiloften en keer op keer zien we wat een bruidspaar zoal aan cadeau’s krijgt. De ‘envelopjes’ zijn toch wel veruit het meest populair, maar soms komen we ook echt héél originele cadeau’s tegen. Zo kwamen we pas een schilderij tegen, dat het bruidspaar kreeg en het leuke was dat dat schilderij diezelfde dag gewoon gemaakt is. Een schilderij van hun huwelijksdag dus! Het inspireerde mij tot het plaatsen van een artikeltje op onze site over dit bijzondere cadeau!

Een goed huwelijkscadeau is moeilijk te bedenken. Je wilt natuurlijk niet voor van die typische rommeltjes gaan die na een jaar alweer stilletjes richting de prullenbak geschoven worden, maar om nu voor een al te praktisch geschenk te gaan… Dat kan ook weer zo saai worden. De perfecte middenweg: ga voor een persoonlijke en kunstzinnige herinnering aan de bruiloft zelf, die het echtpaar écht kan gebruiken om hun woning voor jaren op te vrolijken.

Een live schilderij

Het gaat heel simpel in zijn werk: via huwelijks-cadeau.nl nodig je een kunstenaar uit, die vervolgens een paar uur op het feest aanwezig is om de gelegenheid op het doek te vangen. Vervolgens wordt het eindresultaat ter plekke door de schilder zelf gepresenteerd aan het bruidspaar. Ze kunnen hun persoonlijke huwelijkscadeau dus direct mee naar huis nemen na afloop van het feest!

Cadeau huwelijk schilderij Huwelijks cadeau

Jouw stijl en wensen

Omdat je zelf een kunstenaar uitkiest, weet je zeker dat het uiteindelijke schilderij geschilderd wordt in een stijl die bij jouw smaak past. Bovendien kun je natuurlijk altijd bepaalde wensen met de kunstenaar bespreken. Op die manier weet je bij de feestelijke onthulling van het schilderij zeker dat je iets krijgt dat je met alle plezier boven je bed of boven de eettafel hangt.

De praktische informatie

Een live bruiloftsschilderij wordt binnen een paar uur geschilderd, zodat het nog tijdens het feest gepresenteerd kan worden. Hoe lang het precies duurt, is afhankelijk van de werkwijze van de kunstenaar. Over tarieven, offertes en andere praktische vragen lees je hier alles dat je nodig hebt. Bezoek de site dus zeker een keertje als je geïnteresseerd bent in een creatieve herinnering aan je huwelijk!