Delen op Social Media

Tijdens je feest zorgen wij voor een wifi verbinding Of we maken gebruik van de wifi die op de (feest)locatie aanwezig is. Hiermee kunnen we de foto’s direct, live streaming, plaatsen op jouw, of onze Facebook pagina.

Vervolgens kunnen je gasten de foto’s direct live bekijken via hun eigen smartphone of tablet én de foto ‘liken’ of delen. Wifi en upload naar Facebook zijn standaard inbegrepen bij een boeking, dat kost je dus helemaal niets extra!

Wil je nog optimaler social media inzetten met ons fotohokje? Kies dan voor 1 of 2 extra social sharing fotozuilen. Deze iPad zuilen tonen direct alle gemaakte selfies uit de Doe het SelfieBox en daarvandaan kunnen ze gedeeld worden op Facebook, Twitter of Pinterest. Een iPad zuil is optioneel en tegen meerprijs beschikbaar. Informeer hiernaar.

Feestgadgets inbegrepen

‘Photobooth props’, zoals ze officieel worden genoemd, zijn inbegrepen. Snorren, brillen, strikjes, hoedjes en baarden op stokjes leveren we er gewoon standaard bij. Voor ‘love’, kerst, halloween en kids kun je een doos met thema gadgets en versiering bijbestellen bij het fotohokje.

GEPRINT BINNEN 20 SECONDEN

Na de laatste foto duurt het net 15 seconden voordat de foto van je gasten uit de printer rolt van het fotohokje. Ze nemen ‘m direct mee.

FOTOSTRIP OP MAAT

De foto’s die geprint worden zijn natuurlijk in jouw stijl. Ga je trouwen en lever je je trouwkaart aan, dan zorgen wij dat de tekst en opmaak van de fotostrip hierbij aansluit. Dit geldt natuurlijk niet alleen bij bruiloften, dat is bij ieder feest!

KIES ZELF DE MAAT VAN JE FOTOPRINT

Je kiest voor de fotoprint uit 2 standaard maten of kiest voor een upgrade.
Uit de printer rolt een 10 x 15 cm print of een dubbele fotostrip van 5 x 15 cm. Ja, kies je voor een fotostrip, dan komen er automatisch 2 uit de printer!
Je kunt ook kiezen voor een upgrade naar fotoprints van 13 x 18 cm.

PERSOONLIJKE SERVICE

Een passie voor fotografie, 17 jaar ervaring in de evenementenbranche én de keuze om te werken voor een enthousiaste klant zorgen dat je alles in huis haalt voor een geslaagd feest. We hebben een passie om te zorgen dat je niet gewoon ‘tevreden’ bent, maar we willen dat je na je feest ‘enthousiast’, of eigenlijk zelfs ‘super-enthousiast’ bent over wat we voor je gedaan hebben. Selfies zijn beleving en die beleving en unieke ervaring willen we graag samen met je creëren!

INDELINGEN MET 1, 2, 3 OF 4 FOTO’S

Een fotostrip bevat vaak 3, vlak achter elkaar gemaakte, foto’s. Tussen elke foto zitten een paar seconden zodat je gast een andere pose aan kan nemen in de Doe het SelfieBox. Maar de fotostrips kunnen ook 1, 2 of zelfs 4 foto’s bevatten! Je hebt het zelf in de hand.

ALLE FOTO’S DIGITAAL

De fotostrips die tijdens je feest geprint worden krijg je ook digitaal aangeleverd. Zo kun je er een gastenboek mee maken. Van bruiloften zet je de selfies op je trouwblog. Of van je bedrijfsfeest plaats je de selfies op het bedrijfsintranet. Was het een openbaar feest van je bedrijf? Dan kun je de foto’s natuurlijk ook openbaar op je website plaatsen.

AANPASBAAR NAAR UW THEMA

De Doe het SelfieBox heeft een heel neutrale uitstraling in zwart/wit. Met wat simpele toevoegingen passen we ‘m aan naar jouw thema. Niets is ons te gek! Standaard hebben we al pakketten voor ‘love’, halloween, Sinterklaas en voor kerst. Wil je iets in de lijn van jouw event? Neem maar eens contact op, onze creativiteit én de mogelijkheden zijn eindeloos!

VERZORGEN OF BEZORGEN

Je kunt kiezen of je ons fotohokje wilt laten bezorgen en dat de bediening geheel aan de gasten wordt overgelaten. Of je laat het geheel door ons verzorgen! Wij zorgen dan voor een gastheer of vrouw die tijdens het feest uw gasten begeleidt.

VOOR VOLWASSENEN ÉN KINDEREN

Een fotohokje huren doe je vaak voor een feest voor volwassenen. Bruiloften, galafeesten, huwelijksjubilea, bedrijfsfeesten en …
Maar weet je dat een fotohokje ook heel tof is voor een kinderevenement. Kinderen hebben de simpele one-touch bediening binnen enkele seconden door!

24 UUR PER DAG, 7 DAGEN PER WEEK INZETBAAR

Feesten midden in de nacht, zakenontbijten om 6 uur ’s-ochtends, festivals van 3 dagen die 12 uur per dag open zijn, een huwelijksjubileum op zondag. We zijn er voor je! Wanneer jij ons nodig hebt staan we voor je klaar. Een fotohokje huren kan overdag, maar ook midden in de nacht, 7 dagen per week.