Er worden veel events georganiseerd voor een goed doel. Een (gratis) photobooth staat daarbij vaak op het wensenlijstje. Heel begrijpelijk, want het is écht een toegevoegde waarde voor je event. Wekelijks krijgen we meerdere verzoeken om gratis photobooths te leveren. Je zult begrijpen dat we natuurlijk niet aan elke aanvraag gehoor kunnen geven. Onderaan deze pagina tref je een formulier aan waarmee je je sponsoraanvraag bij ons kunt indienen.

Een sponsoraanvraag kan zijn dat je een gratis box zou willen, maar misschien heb je genoeg aan wat korting in ruil voor een tegenprestatie. Ook die mogelijkheid kom je tegen in de aanvraag.

Voordat je de vraag aan ons stelt, bedenk dan of het reëel is dat we een box met sponsoring aan je leveren. Een schoolgala is natuurlijk ontzettend leuk en studenten hebben weinig geld, maar dat noemen wij geen goed doel. Als sportverenigingen een feestavond voor de leden organiseren of een Ladies Day of een toernooi, is dat ontzettend leuk, maar echt een goed doel is het niet.

Als je dan besloten hebt dat je je sponsoraanvraag naar ons wilt insturen, check dan ook even de afstand tot het event. Alleen sponsoringen binnen een enkele reisafstand van 60 km komen namelijk in aanmerking.

Tot slot verwachten we wel een serieuze tegenprestatie! In de meeste gevallen horen we dat een event honderden bezoekers heeft, dat onze box daardoor door veel potentiële klanten gezien wordt. Onze boxen worden jaarlijks al door honderdduizenden mensen gezien, dus dat is niet genoeg! Wees eens creatief in wat je voor ons kunt betekenen, in de aanvraag doen we je al een paar serieuze opties.

Ga je de aanvraag naar ons insturen? Vul dan hieronder je gegevens in, zorg dat je aanvraag compleet voor je ‘m verstuurt.

Photobooth huren? Doe het SelfieBox!

Wat een aanrader! Fijne gastvrouw! Het was een groot succes op ons trouwfeest! Een mooie en hilarische herinnering!

waardering:

1010

Photobooth huren? Doe het SelfieBox!

Gemiddelde waardering:

9.5

lees alle 235 waarderingen 10